Пер: Веднъж правих секс един час преди мача си

от в 18:39 на 11.04.2020
Марк Хаджижеков
Беноа Пер разкри добре пазена тайна за себе си по време на последното си предаване на живо в Instagram със своя приятел Стан Вавринка.

Вавринка и Пер често си говорят на живо в Instagram, докато практикуват социално дистанциране по време на пандемията от коронавирус. Двете звезди са говорили на различни теми по време на тези сесии на живо и разговорите им се въртят най-вече около живота им на и извън корта. Французинът пусна поредната бомба по време на разговора си със Стан в петък.

Paire, Wawrinka, Contador... Instagram pour sauver les sportifs de ...

Бившият световен №3 Вавринка видя коментар от един от феновете по време на предаването на живо и разпита французина за сексуалната му активност преди мачовете му. За изненада на всички Пер беше доста откровен с отговора си. Той си призна, че е правил секс час преди мач.

Нека разгледаме забавния разговор между Вавринка и Пер:

Вавринка: Някога правил ли си секс един час преди мач?

Пер: Да.

Вавринка: Къде, кога, как, с кого?

Пер: Не казвам повече.

Вавринка: Поне града.

Пер: Има много градове.

Вавринка: Кажи само един.

Пер: Париж.

Вавринка: Значи сте правили секс в съблекалнята?

Пер: Не, защото знаеш, че в Париж хотелът е наблизо.

Stan Wawrinka and Benoit Paire

Тенис сезонът е спрян поради бързото разпространение на пандемията, причинена от коронавирус по целия свят. Турнирите няма да бъдат възобновени поне до 13-ти юли. Вследствие на това играчите стават доста активни в социалните медии, за да убият скуката си по време на карантинния период.

Дейностите на социалните медии на тези играчи също служат като източник на забавление и за техните фенове. Следете за повече такива смешни разговори между най-добрите и популярни звезди на тениса и получете своята известна доза смехотерапия по време на публичната криза.

Източник: Essentiallysports


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пер: Веднъж правих секс един час преди мача си Марк Хаджижеков

Коментари





Следвайте ни в Facebook