"Perfect Match": Киното подава ръка на тениса, за да ни потопи в романса между Агаси и Граф

от в 19:47 на 17.05.2024
Елеонора Александрова

Филмовата индустрия в тениса се развива с все по-бързи обороти. Наскоро по кината излезе холивудската тенис продукция "Challengers", в която Зендая играе ролята на талантливата тенисистка Таши. Преди броени дни пък Роджър Федерер обяви, че ще издаде документален филм за себе си, отнасящ се за последните си дни, като професионален спортист. Днес стана ясно, че още един филм на тенис тематика ще излезе на бял свят, макар в по-различен жанр. Става дума за историята на Андре Агаси и Щефи Граф, като лентата ще бъде озаглавена "Perfect Match " и се очаква да бъде с биографичен характер.

Двамата многократни "мейджър" шампиони са известни, както с успехите си на корта през 90-те години на миналия век, така и с една от най-емблематичните любовни истории в тениса, като именно това ще е основният акцент върху филма. Сюжетът ще се върти предимно около края на брака на Агаси с първата му съпруга, модела Брук Шийлдс (през 1999-та), сближаването на двамата тенисисти и началото на съвместния им живот (след 2001-ва). В главните роли ще са немската актриса Лена Кленке и британският актьор Тони Себастиан, който е най-вече популярен с участието си в хитовия сериал "Игра на тронове".

Интересното в любовната история между двамата тенисисти е обстоятелството, че Агаси е влюбен дълги години в бъдещата майка на децата си, но тя е в дългогодишна връзка през цялото това време. Всъщност именно Граф е единствената мотивация за Агаси да играе на омразния си Уимбълдън, защото той се е надявал, че двамата с Щефи ще спечелят титлите в една и съща година, като така ще бъдат поканени на "Шампионския бал" и Андре би имал възможност да танцува с 22-кратна шампионка от Шлема, но събитието е отменено, точно когато това действително се случва. 

Филмът ще не запознае точно със случки като тази, както и със самото начало на техния романс, което започва с ръчно направена картичка от Агаси за рождения ден на германската тенисистка, а в крайна сметка тяхната любов ги дарява с две прекрасни деца - Джейдън (22 години) и Джаз (20 години).

Очаква се самата премиера да е на 28-ми юни, в Azamon Prime. 

 Източник: tennisuptodate.com


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Perfect Match": Киното подава ръка на тениса, за да ни потопи в романса между Агаси и Граф Елеонора Александрова
Теми:  
андре агаси | щефи граф

Коментари





Следвайте ни в Facebook