Перфектната петък вечер: Григор излиза срещу играч с 6 поредни загуби на Laver Cup (програма)

от в 13:21 на 19.09.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров беше на корта този вторник в "Арена София", а изглежда още в петък ще играе отново, но този път в берлинската зала "Uber Arena". Българският тенис номер едно е селектиран от своя капитан Бьорн Борг да играе още в първия ден на отборната надпревара Laver Cup , като той ще се изправи във вечерната сесия срещу чилиеца Алехандро Табило.

Досега Григо се е изправял само веднъж срещу световния номер 22, а вероятно вие много добре си спомняте въпросната среща от втория кръг на тазгодишния Мастърс в Маями, защото Димитров сътвори невероятен обрат от сет пасив и 2:5 точки в тайбрека на втората част, след което достигна до финала на турнира.

Южноамериканският левичар прави най-силния си сезон в Тура и дори надигра самия Новак Джокович по пътя си към полуфиналите на Мастърса в Рим, но напоследък се намира в кошмарна форма и е загубил всеки един от последните си 6 мача. Двубоят между родния ни представител и Табийо е насрочен за 20:00 часа бъгарско време в петъчната вечер, а ето и пълната програма за ден 1 на Laver Cup:

1. Каспър Рууд - Франсиско Серундоло (започват не преди 14:00 часа)

2. Стефанос Циципас - Танаси Кокинакис

3. Григор Димитров - Алехандро Табийо (не преди 20:00 часа)

4. Александър Зверев / Карлос Алкарас - Бен Шелтън / Тейлър Фриц


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Перфектната петък вечер: Григор излиза срещу играч с 6 поредни загуби на Laver Cup (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | бгтенис | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook