Перфектният финал: 13-годишно българче реализира мачбола за Григор срещу Джокович (видео)

от в 08:53 на 18.09.2024
Калоян Соколов

Демонстративният сблъсък между Григор Димитров и Новак Джокович в "Арена София" е едно от събитията, за което ще се говори днес наред след края му и редица фенове ще останат с незабравими спомени за цял живот, но определено трудно някой би могъл да надмине изживяното от 13-годишния Дамян Аврамовски. Разбира се, става въпрос за момчето, което реализира мачбола на Григор и така сложи един достоен завършек на шоуто.

Дамян беше един от подавачите на корта и очевидно не му липсва смелост, защото се осмели да вземе ракетата на Димитров в най-важния момент от срещата и прове страхотно разиграване от дъното на корта с олимийския шампион, като видяхме страхотно ускорение от лявата му ръка и в крайна сметка всичко приключи с форхенд уинър от страна на Аврамовски, който беше поздравен сърдечно от двете големи тенис звезди.

Оказва се, че показаното от момчето далеч не бива да ни изненадва, защото и двамата му родители са тенис треньори, а самият той е един от най-перспективните български състезатели и е достигал до финали на межудародни състезания под егидата на Тенис Европа, така че можем единствено да му пожелаем някога самият той да пълни залите, както вчера го направи Григор Димитров!


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Перфектният финал: 13-годишно българче реализира мачбола за Григор срещу Джокович (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | дамян аврамовски | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook