Пея изхвърли Шварцман! Делбонис продължава уверено напред

от в 11:51 на 09.02.2019
В


7:5 6:2 - Най-високо останалия спрямо ранклистата си на турнира в Кордоба, Шварцман, също отпадна днес вечерта, след като загуби от Гуидо Пея.

Първия сет започва много по-добре за Диего, защото той успя да пробие още в първото подаване на съперника си, като така и поведе с 2:0. Пея все пак се събра и макар и трудно реализира рибрейк.

До 5:5 играта на двамата в техните подавания беше доста солидна, а до точки за брейк рядко се стигаше, но до тайбрек не се стигна, защото имаше още един пробив до края на сета, а той дойде в гейма на Шварцман и бе и решаващ за изхода на сета.

Във втората част ранен пробив и втори последователен такъв за Гуидо му осигури аванс, запазил се до края на мача.

Диего дори беше пробит и още веднъж при 4:2, а в крайна сметка единствената възможност за брейк пред Шварцман бе при 5:2, но той не успя да я реализира и така  загуби и мача.

Вижте най-интересното от сблъсъка:


7:5 6:4 - Другият интересен мач в днешната програма бе на отстранилия Чекинато по-рано през тази седмица, Мунар, и аржентинецът Делбонис.

Двамата имаха доста труден старт, защото при 1:1, испанецът спаси две точки за брейк, а в следващия си гейм на ретур не успя да реализира нито една от разкрилите се четири.


До 5:5 нямаше пробиви, но както пв двубоя на Шварцмен по-рано през деня, тук аржентинецът взе сервис гейма на Мунар и така малко по-късно и прати сета в своя полза.

Втората част се разви аналогично - испанецът изпусна своето подаване за 5:4 с което  предаде и мача.


На полуфиналите Делбонис ще се изправи срещу 112тия в света негов сънародник- Хуан- Игнасио Лондеро.



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пея изхвърли Шварцман! Делбонис продължава уверено напред В

Коментари





Следвайте ни в Facebook