Пиронкова: Чувството да съм на осминафинал е страхотно

от в 10:18 на 06.09.2020
Павел Димитров

Цветана Пиронкова сподели че се чувства страхотно, след като се класира за осминафиналите на US Open. Българката разкри и че изпитва болки, но се надява да е готова за следващия си двубой срещу Ализе Корне.

"Честно казано, чувството не е много приятно. Имам болки тук и там. Днес също се появиха нови. Но терапевтите тук са страхотни, както във всички турнири на WTA. Физиотерапевтите на WTA и масажистите са просто страхотни. Те ми помагат много и с всичко.

Преминах през много масажи, през много възстановителни процедури и опитвам да подготвя тялото си по възможно най-добрия начин. Имам един ден, за да го сторя. Надявам се, че ще съм готова за следващия си мач“, каза Цвети.

"Мачът беше труден, макар резултатът да не показва това. Първият сет беше много, много на кантар, особено при 4-4. Всичко беше въпрос на няколко точки. Аз съм наистина радостна, че издържах и спечелих частта. После, във втория сет, имаше няколко важни момента. Запазих своето постоянство и това се отплати“, сподели пловдивчанката.

"Говоря много с всички тях. Те също са много щастливи. Може би не са толкова изненадани, колкото мен – така предполагам. Това казват. Споделиха, че знаят, че го имам в себе си. Най-вероятно не очаквахме да се случи толкова скоро, но чувството е страхотно“, каза Пиронкова. 

„Ализе е голям боец. Винаги се бори до последната точка“, сподели впечатленията си Пиронкова за следващата си опонентка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пиронкова: Чувството да съм на осминафинал е страхотно Павел Димитров
Теми:  
ализе корне | дона векич | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook