Пиронкова, Томова, Шиникова и Костова ще вземат участие в квалификациите на АО

от в 16:13 на 23.12.2020
Калоян Соколов

Началото на сезон 2021 в тениса вече наближава със сериозни темпове, а по традиция погледите отново ще бъдат насочени към Мелбърн, където традиционно ще се проведе първата надпревара от Големия шлем за годината. Този път обаче Аустрелиън Оупън ще започне чак на 8 февруари, което е прецедент в историята на турнира и освен това квалификациите ще се проведат съответно в Доха (мъже) и Дубай (жени).

Именно в Обединените арабски емирства ще можем да проследим изявите на цели четири български състезателки в лицето на Цветана Пиронкова, Виктория Томова, Изабелла Шиникова и Елица Костова. Към момента единствено Цвети и Вики могат да се похвалят с класиране за основната схема в Австралия през своите кариери, като пловдивчанката дори на осем пъти е достигала до втория кръг, но другите ни състезателки също ще са пределно мотивирани да запишат дебютно участие в същинския турнир.

Пресявките при дамите ще се изиграят между 9 и 13 януари, а всички ние се надяваме участието на родните ни тенисистки да ни донесе множество позитивни емоции.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пиронкова, Томова, Шиникова и Костова ще вземат участие в квалификациите на АО Калоян Соколов
Теми:  
Аустрелиън Оупън | бг тенис | виктория томова | елица костова | изабелла шиникова | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook