Пиронкова за прехода от тениса към майчинството и бизнеса, и Sofia Open (видео)

от в 12:45 на 09.02.2019
Калоян Пламенов

Бившата първа ракета на българския тенис Цветана Пиронкова говори за прехода от тениса към майчинството и бизнеса, а също така коментира и своето мнение за случващото се на най-силното издание на Sofia Open до момента.

Тя даде интервю пред "Диема Спорт" и обяви, че на първо място се чувства доста щастлива.

"Чувствам се добре, щастлива, намирам се в интересен, вълнуващ период от живота си. Освен това съм в ново амплоа, занимавам се със спортно-елегантна мода, наскоро пуснахме нашия бранд Pironetic. Освен това, разбира се, станах майка, което е най-вълнуващото нещо в живота ми до момента", заяви бившата първа ракета на родния тенис.

"Как се прави преходът ли? Това просто се случва. В един даден момент като се появи малкото съкровище светът ти се променя, но към по-добро, разбира се. Това (Pironetic) е едно интересно начинание, също моя мечта от известно време. Радвам се, че я сбъдвам и работя с голямо желание и мотивация да продължа да я развивам".

Тя не пропусна даде мнение и за случващото се на Sofia Open и най-вече за представянето на българите. 

"Определено е много вълнуващо за мен, макар и като наблюдател. Това за мен е първи досег с професионалния тенис за повече от две години. С удоволствие наблюдавам мачовете, също и досега с публиката. Това ми дава спомени затова какво е било във времето, в което се състезавах точно в тази зала. Това е едно от най-ценните неща, които предлага този турнир, възможността, която дава на младите, да се докоснат до тази атмосфера, публиката, състезателите, срещу които играят. Това е световният тенис, те трябва да видят към какво се стремят.

"Представиха се много добре, особено Алекс Лазаров. Спечели два мача, в третия бе с много сериозен съперник и все още е голяма хапка за него, но като цяло много позитивно.

Оцени тази статия:
Пиронкова за прехода от тениса към майчинството и бизнеса, и Sofia Open (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
sofia open новини | тенис турнир в софия | цветана пиронкова

КоментариСледвайте ни в Facebook