Неприятно: Травма вади Цвети Пиронкова от игра за неопределен срок

от в 10:01 на 06.10.2021
Диана Андреева

Цветана Пиронкова отсъства от сцената на WTA за известен период от време, тъй като стана майка на първородния си син. Впоследствие пловдивчанинката се завърна обратно в Тура и дори поднесе редица поводи за радост на българските тенис почитатели, ала неприятностите през този сезон за нея нямат край и резултатите й са дачел от задоволяващи.

За последно Пиронкова взе участие в US Open 2021, където за съжаление не успя да повтори постигнатото през миналата година, а именно достигане до четвъртфиналната фаза. Разочарованието на феновете стана още по-гомямо, щом научиха, че Цвети няма да се включи в предстоящия BNP Paribas Open. До момента причината за това не бе ясно, но днес бившата представителка на топ 50 написа кратко обръщение в своя Facebook акаунт, където съобщи неприятната новина, че е контузена:

"Здравейте! Включвам се с не много приятни новини. Поради силно обостряне на хронична контузия в дясното ми рамо, се наложи да преустановя тренировки и участието си в турнири. През последните 4 седмици се подлагам на интензивна терапия за възстановяване и вече започвам да раздвижвам ръката си без да изпитвам болка. Прогнозите са добри, но е необходимо време и почивка. Благодарности на д-р Стаматов, д-р Думанова и целия екип на медицински център „Етика“ Пловдив, за професионализма, отношението и положените грижи." - завърши Пиронкова.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Неприятно: Травма вади Цвети Пиронкова от игра за неопределен срок Диана Андреева
Теми:  
тенис турнир в индиън уелс | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook