"Пици Григор и Новак": Ето в кой софийски ресторант вечеряха двамата след мача им

от в 13:34 на 19.09.2024
Елеонора Александрова

Посрещането на Новак Джокович в България бе изключително топло, а сърбинът определено усети любовта на българите към него. По повод пристигането на легендарния тенисист в София, един от най-известните ни готвачи и реалити звезда, Лео Бианки, приготви специална пица за най-успешния тенисист за всички времена.

В нея липсва месо, тъй като самият Джокович е веган, но има доматен сос и сирене. Освен това в средата на пицата има и надпис "Новак" и българско знаме върху него и сръбско под думите. Същата пица той направи и за Григор Димитров, но с надписа "Григор".

Двамата топ тенисисти посетиха заведението "Leo's Pizza" в столичния квартал "Изток", където вечеряха веднага след мача. Първата ни ракета неслучайно е избрал именно този ресторант, тъй като с Бианки са добри приятели и италианецът често готви за него, когато Григор се прибира у дома.

"Винаги е хубаво да имаме гости като вас, знаейки, че доверието в нашата работа не се купува и изборът ни за ваш ресторант в България е стимулиращ"- написа шеф Лео в социалните мрежи.

Източник: BTV

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leo Bianchi (@chef_leo_bianchi)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Пици Григор и Новак": Ето в кой софийски ресторант вечеряха двамата след мача им Елеонора Александрова
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook