Плишкова надделя над Риск и продължава да мечтае за първата позиция при жените

от в 20:33 на 07.08.2019
В
Каролина Плишкова запази надеждите си за първата позиция при жените след добър старт на надпреварата в Торонто след успех с 6:4 6:7(4) 6:2 над Алисън Риск. Американката бе в превъзходна форма в последните седмици от тура и записа 17 победи в 19 мача, ала днес опонентката ѝ бе силно концентрирана и не допусна изненади.

През първата част Плишкова бе тази, която първа трябваше да се измъква от точки за пробив, а чехкинята макар и трудно, се справи с тази си задача успешно, а впоследствие при 5:4 още при първия се разкрил пред нея брейкбол тя съумя да го реализира, а така и да затвори сета.



Във втората част отново Каролина отразяваше брейкшансове първо, а дори успя да излезе първа напред, преди най-после Алисън да съумее да пробие. Така закономерно се стигна до тайбрек, а там именно американката бе по-добрата и напълно закономерно се добра до изравняване на сетовете.

По този начин двете трябваше да играят решителна част, ала там Риск така и не бе на ниво да съумее да пробие и след два брейка в полза на нейната опонентката тя напусна надпреварата в Торонто.

https://twitter.com/WTA/status/1159151963885277184?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Плишкова надделя над Риск и продължава да мечтае за първата позиция при жените В

Коментари





Следвайте ни в Facebook