По неофициална информация: Sofia Open няма да се проведе през 2023-та

от в 21:08 на 03.10.2022
Мирела Николова

Sofia Open се утвърди като едно от най-големите спортни събития в България през последните години и вече в продължение на 7 години създава незабравими емоции за българските почитатели на тениса, предоставяйки ни възможност да се докоснем до голяма част от представителите на световния тенис елит и да наблюдаваме изявите им на живо в зала "Арена Армеец".  Оказва се обаче, че тазгодишното издание на надпреварата, приключило през вчерашния ден, може да бъде последното в историята на турнира.

Информацията бе съобщена в предаването Break Point по Max Sport, като се позовава на три независими един от друг източника, които са потвърдили, че надпреварата се мести на "екзотично" място, като сред възможните локации са Австралия и Финландия. Въпреки това обаче обнадеждаващото за феновете в България е, че информацията все още не е официална и турнирът продължава да фигурира в календара на АТР за сезон 2023, като посочените дати са 30 януари - 5 февруари.

Припомняме, че подобни спекулации съществуваха и за тазгодишното издание на турнира, който отново бе застрашен заради липса на финансиране.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
По неофициална информация: Sofia Open няма да се проведе през 2023-та Мирела Николова
Теми:  
atp | sofia open | бгтенис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook