По примера на Маркос Багдатис: Бублик унищожи три ракети една след друга (видео)

от в 08:47 на 09.02.2023
Калоян Соколов

Александър Бублик оваканти титлата си в Монпелие още на старта, след като пропиля пробив аванс в третия сет от сблъсъка си с Грегоар Барер. По този начин казахстанецът записа своето девето поредно поражение и видимо не можа да сдържи негативните си емоциите си в решителния тайбрек. Там Бублик на бърза ръка изостана с 0:6 точки, а реакцията му беше да унищожи своята ракета, но това далеч не беше всичко и той отиде до пейката си за почивка, за да вземе още две от своите ракети и много скоро те последваха съдбата на първата, което доведе до бурни освирквания от страна на публиката.

Въпросната случка напомни изключително много на случилото се по време на Аустрелиън Оупън през 2012-та, когато вбесеният Маркос Багдатис счупи четири ракети за 25 секунди, след като тъкмо беше изостанал с 0:2 сета от Станислас Вавринка. Впоследствие кипърецът спечели следващата част, ала до обрат не се стигна и настоящият трикратен шампион от Шлема продължи напред в състезанието.

Подобно развитие на нещата имаше и след избухването на Бублик, който първоначално изглеждаше най-после освободен от напрежението и спечели три последователни разигравания, само че преднината на местния представител беше твърде голяма и до обрат не се стигна.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
По примера на Маркос Багдатис: Бублик унищожи три ракети една след друга (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър бублик | видео | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook