По решение на съда: Сестрите Уилямс губят попечителството над родната си къща

от в 13:59 на 15.01.2023
Мирела Николова

Къщата, в която легендарните сестри Уилямс са израснали, вече няма да бъде тяхна собственост. Това реши Съдът по несъстоятелност на САЩ на заседание по делото между бащата на Винъс и Серина - Ричард Уилямс, и неговата последна съпруга Лакейша Греъм, с която се ожениха през 2010-а, а 7 години по-късно се разведоха. Въпросното съдебно решение бе посрещнато с недоволство от семейство Уилямс, които са решени да обжалват.

Преди години Греъм пое попечителството над вече разпадащата се родна къща на Уилямс в Палм Бийч Гардънс, фалшифицирайки подписа на 80-годишния Ричард Уилямс. Тя използва подписа на вече бившия си съпруг, за да прехвърли на свое име документи за собственост и да изтегли заем на стойност 255 хиляди долара.

След като разбира за тези действия на Лакейша, бащата на Серина и Винъс започва бракоразводна процедура, съдейки я за сума в размер на един милион долара, които трябваше да получи от продажбата на къщата. Самият Ричард Уилямс преживя няколко изключително тежки месеца, след като претърпя мозъчна операция след два инсулта, а освен това проявява и признаци на деменция.

Източник: First Sportz

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
По решение на съда: Сестрите Уилямс губят попечителството над родната си къща Мирела Николова
Теми:  
wta | винъс уилямс | любопитно | ричард уилямс | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook