Победата е сладка: Швьонтек бе изненадана с тирамису в трофея си от US Open (видео)

от в 13:51 на 11.09.2022
Мирела Николова

Всички знаем, че вкусът от победата е сладък, а през днешния ден Ига Швьонтек имаше възможността да се убеди сама в това след триумфа си на Откритото първенство на САЩ. Снощи тя завоюва трофея в Ню Йорк за първи път в своята кариера, след като в сблъсъка за титлата надделя над световната №5 Онс Жабер в последователни сетове, а на шампионската си пресконференция след награждаването получи изключително мила изненада от организаторите на надпреварата.

След като се изчерпаха въпросите към полякинята, модераторът на пресконференцията се обърна към шампионката с думите: "Казаха ми, че ако отвориш капака на трофея, вътре може да намериш нещо". Първоначално Ига не повярва на това, но отваряйки купата, в нея видя скрито тирамису, за което по-рано сподели, че е нейният любим десерт.

"Забелязахме, че обичаш всеки път да отваряш трофеите си, затова този път решихме да те изненадаме и да намериш нещо вътре. Това е подарък от US Open", обясни представител на USTA, след което световната №1 отговори развълнувано с широка усмивка: "Благодаря ви. Наистина го оценявам. Освен това нямах нищо за ядене".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Победата е сладка: Швьонтек бе изненадана с тирамису в трофея си от US Open (видео) Мирела Николова
Теми:  
us open 2022 | wta | ига швьонтек | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook