Победител и извън корта: Синер и Калинская на крилете на любовта след триумфа на US Open

от в 10:07 на 09.09.2024
Калоян Соколов

Яник Синер и Анна Калинская са на крилете на любовта през последните месеци, а това определено засега работи за тях и в професионален план. Двамата официализираха връзката си по време на тазгодишния Ролан Гарос, a оттогава рускията е в непрестанен подем и заслужено от днес дебютира сред първите 15 в света, докато Синер вчера завоюва своята втора "мейджър" титла и вече има има стряскащия аванс от над 4000 точки пред втория в класацията на ATP - Александър Зверев.

Калинская отпадна в третия кръг на тазгодишния US Open, но не се отправи към дома, а през цялата втора седмица наблюдаваше мачовете на своя любим от трибуните и със сигурност беше едно от неговите вдъхновения за невероятното му представяне в турнира, което завърши със спечелването на трофея.

Впослeдствие новият шампион веднага се отправи към своя бокс и неговата приятелка беше първия човек, с който искаше да сподели радостта си, а фотографите овековечиха този момент, запечатвайки тяхната първа целувка, след като световният номер едно вече можеше да се нарече 2-кратен шампион в Големия шлем.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Победител и извън корта: Синер и Калинская на крилете на любовта след триумфа на US Open Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open 2024 | анна калинская | любопитно | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook