Победоносно начало за Адриан Андреев в Германия

от в 15:21 на 03.08.2022
Калоян Соколов

Адриан Андреев направи триседмична пауза от официални състезания, след като за последно взе участие на Чаланджъра в Амерсфорт, където записа три поредни поредни победи и впоследствие оказа сериозна съпротива на Роберто Карбайес Баена, който по настоящем се намира под номер 80 в световната ранглиста. Днес обаче българинът се завърна обратно към официалните мачове и го направи с убедителен триумф в откриващия кръг на надпреварата от категория M25 в германския град Вецлар.

Третата ни ракета продължи с добрите си изяви на червена настилка, преодолявайки съпротивата на местния представител Таим Ал Азмех с убедителното 6:2 6:2 и се класира за осминафиналната фаза, в която вероятно ще премери сили с опитния Тристан Ламасин, в чиято визитка можем да отличим спечелването на титла от сериите Чаланджър през 2015-та година.

Двубоят вървеше равностойно до 2:2 в първата част, когато Андреев изведнъж покачи неимоверно своето равнище и ясно демонстрира на неранкирания си съперник, че няма да позволи изненадваща развръзка. Родният ни представител влезе в серия от седем поредни спечелени гейма и не допусна нито един пробив в хода на сблъсъка, което го изведе до разгромна победа в рамките на малко над час.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Победоносно начало за Адриан Андреев в Германия Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | Обзори | фючърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook