Почит по швейцарски: Федерер се сдоби с шоколадава фигура в реални размери

от в 11:26 на 25.02.2022
Диана Андреева

Роджър Федерер от над две десетилетия насам е един от най-обичаните и подкрепяни спортисти по света. Любовта на обществото към швейцареца и преди е подтиквала феновете да създават посветени на него блузи, плакати и картини, но за първи път в историята предстои да бъде изложена фигура от шоколад в реален размер с образа на Маестрото. 

Тежащ близо 100 килограма, "шоколадовият Роджър" е дело на един от най-награждаваните сладкари в наши дни Хорхе Кардосо. Роден в Португалия, Кардосо заминава за Швейцария едва 17-годишен, за да преследва мечтите си и успява да си изгради име на най-големия специалист по шоколад в Европа, а с последния си проект със сигурност предстои да придобие популярност и сред тенис феновете. 

Кардосо официално е приключил и с финалния детайл от фигурата през вчерашния ден, а в събота моделът предстои да бъде изложен за първи път. Феновете ще могат да посетят бутика за шоколад на Хорхе в града Фрибург, Швейцария, за да видят на живо своя идол, направен в реални размери от шоколад, докато ние единствено можем да се насладим на творението от тези снимки:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Почит по швейцарски: Федерер се сдоби с шоколадава фигура в реални размери Диана Андреева
Теми:  
любопитно | роджър федерер | тенис | тенис фенове | федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook