Под зоркия поглед на чичо Тони: Рафа Надал възобнови тренировки след 3-месечна пауза (видео)!

от в 14:22 на 26.08.2023
Калоян Соколов

Рафаел Надал поднови тренировки на корта и във фитнес залата. Матадора трябваше да претърпи огромно разочарование, след като не можа да се завърне в опит да завоюва рекордна 15-та титла от Ролан Гарос и обяви как ще премине през операция на бедрото, а по всяка вероятност, то следващата година ще е последната в неговата кариера.

Въпросната интервенция бе извършена през началото на юни в Барселона и оттогава Рафа не беше извършвал никаква по-тежка физическа дейност, но изглежда от вчера вече се готви за своето завръщане в ATP Тура.

22-кратният "мейджър" носител се намира в Майорка, където е собствената му тенис академия и се готви под зоркия поглед на своя чичо Тони, който дълги години беше негов треньор и е човекът с най-голяма роля за изграждането на бившия номер едно като играч.

Към момента специалистът заема ролята на съветник в щаба на Феликс Оже-Алиасим, но не е пътувал с канадеца за US Open, както правеше на предишните надпревари от Големия шлем и няма да е изненадващо, ако станем свидетели на едно семейно тенис обединение между двамата Надал за последната година в тениса на "Краля на клея".

Вчера двамата са провели занимание на червени кортове, а днес изтекоха видеа, на които Тони Надал стои плътно до своя племенник, докато той редува тичане с бягане върху пътеката. От кадрите бързо ни става ясно, че на Рафа все още му е трудно да се придвижва на максимални обороти, но неведнъж сме го виждали да се завръща и при по-трудни наглед обстоятелства, така че можем единствено да му пожелаем скорошно завръщане и един достоен завършек на неговата легендарна кариера.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Под зоркия поглед на чичо Тони: Рафа Надал възобнови тренировки след 3-месечна пауза (видео)! Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | любопитно | рафаел надал | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook