Подарък от Столична община: Зрелището Григор - Джокович на голям екран в центъра на София!

от в 12:19 на 17.09.2024
Калоян Соколов

Шоуто между Григор Димитров и Новак Джокович ще се излъчи на голям екран в центъра на София за любителите на тениса, съобщиха от Столичната община. Прожекцията на благотворителния мач, който е от 20:00 часа тази вечер в зала "Арена София", е организирана като подарък за софиянци в пространството зад музея "Земята и хората". Началният час на събитието е 18:00, а входът е свободен.

"Тъй като мачът съвпада с Деня на София, решихме, че това е добра възможност да подарим на столичани едно приятно изживяване. "Радваме се, че организаторите от "Фондация Григор Димитров" и медийните партньори от bTV Media Group приеха ентусиазирано идеята", каза Яна Генова, заместник-кмет на София по направление "Култура, образование, спорт и младежки дейности".

За зрителите има осигурени ограничен брой шезлонги и пейки. Спонсорите на мача ще се включат в публичното излъчване на шоуто. Те обещават различни игри и забавления за любителите на тениса преди началото на събитието, като ще се раздават и топки с автограф на Григор Димитров.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Подарък от Столична община: Зрелището Григор - Джокович на голям екран в центъра на София! Калоян Соколов
Теми:  
григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook