Покупка на огледало или много повече: Как Кирьос срещна новата си приятелка?

от в 22:13 на 15.02.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос се раздели шумно с бившата си приятелка Киара Пасари, която го хвана в серия от изневери и дори го обвини в домашно насилие. Пасари публикува част от кореспонденцията си с тенисиста в социалните медии, където можеше да се види доста грубото отношение на Ник към някогашната си любима.

Кирьос обаче определено е от хората, които не могат да издържат дълго без да се изявяват на любовния фронт и почти веднага започна друга връзка. В момента бившият номер 13 се среща с Костен Хаци, като двамата са двойка от едва началото на годината, но вече демонстрират силни чувства един към друг и прекарват всеки един миг заедно, а спортистът непрекъснато повтаря как най-после е открил точната жена за него.

Хаци придружи приятеля си на Откритото първенство на Австралия, където той и Танаси Кокинакис изненадващо стигнаха до титлата на двойки, макар че с включиха в схемата чрез "уайлд кард" и въобще не бяха слагани сред фаворитите. Самата Костен призна колко необичайно се е запознала с мъжа до нея, което отново изважда наяве колоритната персона на Кирьос:

"Той просто е разглеждал социалните медии и е попаднал на моя бизнес, само че далеч повече се е интересувал от мен, отколкото от самите продукти. Ник обаче реши да пише точно до работния ми акаунт и прояви интерес към закупуването на огледало, след което проведохме напълно делови разговор. Разбрахме се да дойде до магазина, за да вземе своята поръчка и въобще не съм подозирала, че всичко това е просто номер и е целял да ме покани на среща. На следващия ден дойде на работното ми място и беше любов от пръв поглед - разказва красавицата.

Източник: 7news

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Покупка на огледало или много повече: Как Кирьос срещна новата си приятелка? Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | костен хаци | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook