Помни ли Федерер датата на сватбата си? Чуйте отговора от самия него!

от в 17:24 на 27.06.2021
Мирела Николова

Роджър Федерер предстои да направи дългоочакваното си завръщане на "Свещената трева" и се подготвя усилено за двубоите си на тазгодишния Уимбълдън, където ще преследва своята девета титла в Лондон.

Наскоро обаче 20-кратният шампион от Шлема участва в любопитен куиз с въпроси, обхващащи значими моменти от неговата кариера до момента. Въпросите бяха свързани както с неговата професия, така и с личния му живот. Най-голямо впечатление направи този, който се отнасяше за датата на сватбата му с Мирка. Швейцарецът нямаше трудности с годината, през която се е състояло събитието, но не успя да си спомни точната дата.

"Беше през 2009-а. Но не ме питайте за датата! С Мирка имаме проблеми с това да помним числата, така че не съм само аз. Знам, че беше страхотен ден, беше слънчево... (смее се) Мисля, че беше април."

След малка подсказка от интервюиращия, че церемонията е била между 9 и 12 април, Маестрото не се поколеба и позна, че датата е 11 април. 

По време на куиза Федерер трябваше да отговори и на още въпроси за себе си като например "През коя година е победил Надал за първи път?", "Кога е постигнал първата си АТР победа?" или "Колко езика знае?".

Отговорите на всички тях можете да чуете във видеото тук.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Помни ли Федерер датата на сватбата си? Чуйте отговора от самия него! Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook