Поредна тенис лекция: Колинс премина експресно през шампионка от WTA финалите в Рим

от в 22:27 на 12.05.2024
Елеонора Александрова

Даниел Колинс продължава да се утвърждава, като една от най-добрите тенисистки в Тура в последния сезон от професионалната ѝ кариера. Днес американката надви убедително тенисистка, срещи която никога не е губела, а именно срещу Каролин Гарсия с резултат 6:3 6:3 и се класира за първия си осминафинал в Рим в кариерата си, където ще срещне една от изненадите на турнира, Ирина-Камелия Бегу.

Срещата започна с безброй грешки от страна на двете тенисистки, ала късметът се усмихна на Колинс, което позволи на шампионката от Маями и Чарлстън да стабилизира играта си навреме и да поеме контрол над опонентката ѝ, която продължаваше да играе хаотично така да поведе с 6:3 в първия сет.

Втората част ни предложи доста по-висококачествен тенис от страна на Гарсия, която бе конкурентна на световната номер 15. Въпреки кризисните моменти в средата на сета, Колинс не позволи на французойката да обърне сета в своя полза, а напротив - още в шестия гейм си осигури аванс от пробив, който бе запазен, и така с 6:3 и във втората част продължава кампанията си в италианската столица.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Поредна тенис лекция: Колинс премина експресно през шампионка от WTA финалите в Рим Елеонора Александрова
Теми:  
Даниел Колинс

Коментари





Следвайте ни в Facebook