Поредният договор за милиони на Радукану: Стана рекламно лице на автомобилен гигант!

от в 21:14 на 21.03.2022
Мирела Николова

Ема Радукану сътвори истински фурор през миналия сезон, когато само на 19 години завоюва трофея на Откритото първенство на САЩ. Оттогава британката се превърна в магнит за спонсори, а броят на предложенията за сключване на рекламни договори не спира да расте. Dior, Evian, Vodafone и British Airlines са само част от компаниите, които привлякоха тийнейджърката като свой посланик, а днес бе обявено началото на сътрудничеството ѝ и с автомобилния гигант Porsche.

"Радваме се да приветстваме Ема Радукану в семейството на Porsche като посланик на марката", казва Оливър Блум, председател на Изпълнителния съвет на Porsche. "Тя олицетворява не само ново поколение силни и уверени в себе си играчи, но и същевременно е вдъхновение и модел за подражание за всички млади жени света. Чрез собствения си опит дава пример, че човек може да постигне целите си, ако вярва в себе си и е готов да работи усилено. Следователно тя е отличен избор за наш посланик предвид ценностите, които компанията отстоява."

От своя страна младата британка споделя: "Много съм щастлива да бъда част от семейството на Porsche в качеството си на официален посланик на бранда. Готова съм за всеки момент от съвместното пътуване, което ни предстои".

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Поредният договор за милиони на Радукану: Стана рекламно лице на автомобилен гигант! Мирела Николова
Теми:  
porsche | wta | ема радукану | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook