"Посети ли нощни клубове"? Първият въпрос, който Алкарас получи от журналистите в Куинс

от в 09:02 на 17.06.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас ще се завърне в игра на ATP 500 надпревварата в Куинс. Шампионът от Ролан Гарос имаше само една седмица да отпочине след триумфа си в Париж, макар че надали това би била точната дума. 21-годишнит тенисист рядко може да се отдаде на забавленията, които са характерни за един млад човек и излизанията с приятели са почти невъзможни за него, имайки предвид натоварения му график и режим, който трябва да спазва, но Карлитос съумя да си открадна малко време за себе си през миналата седмица и отпразнува своя триимф заедно с близки свои приятели в Ибиза.

Журналистите в Куинс пък очевидно се вълнуваха повече от празненствата на Карлитос, отколкото от всичко друго свързано с тениса и той веднага беше запитан дали е посетил някой от нощните клубове на испанския остров, който е известен именно най-вече със своя бурен нощен живот, а отговорът беше добре известен на всички, които следват световния номер две в социалните медии, защото там изтекоха кадри от негово изпълнение в дискотека на "We Are The Champions", както и още много други мигове от "поливането" на спечеления трофей.

"Да, посетих някои нощни клубове. Имах няколко почивни дни и отидох до Ибиза с група приятели. Забавлявах се и се насладих на дните си извън корта. Разбира се, беше прекрасно да отбележим заедно спечелването ми на Ролан Гарос и наистина се забавлявах" - отговори Алкарас с усмивка.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Посети ли нощни клубове"? Първият въпрос, който Алкарас получи от журналистите в Куинс Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | куинс | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook