"Посрещнете световния №1 от Италия, Карлос Алкарас": Сериозният гаф на финала в Рияд (видео)

от в 13:24 на 22.10.2024
Калоян Соколов

Турнирът "Six Kings Slam" се превърна в новата тенис сензация, след като Рияд събра 6 от най-добрите тенисисти в света, които се впуснаха в битка за рекордния награден фонд от 6 милиона долара. В столицата на Саудитска Арабия имахме възможност да наблюдаваме последното съревнование в легендарното съперничество между Новак Джокович и Карлос Алкарас, както и епична финална битка между двете двете нови доминантни фигури в световния тенис - Яник Синер и Карлос Алкарас.

Излежда обаче, че и всичките пари на света не са гаранция, че нещата задължително ще минат по план и домакините допуснаха сериозен гаф преди битката за трофея между световните номер едно и две, която внесе изключително забавно настроение преди старта на двубоя.

Традиционно дикторът трябва първо да представи на публиката играча с по-нисък ранкинг и Алкарас вече беше заел позиция в тунела, за да излезе на корта. "Тази година той е спечелил 65 мача и е загубил само 5 пъти.

Триумфира с първите си две титли от Големия шлем, които завоюва в Австралия и на US Open, моля посрещнете световния номер едно от Италия" - продължаваше убедително да нарежда официалното лице, докато Алкарас видимо развеселен се дръпна назад, за да отстъпи място на Синер, а двамата се спогледаха с усмивка на лице, след което ни предоставха очакваното шоу, в което този път победител излезе първата ракета на света.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Посрещнете световния №1 от Италия, Карлос Алкарас": Сериозният гаф на финала в Рияд (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | six kings slam | карлос алкарас | любопитно | рияд | саудитска арабия | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook