Потвърдено: Новак Джокович обратно в игра през идващите седмици!

от в 16:16 на 15.10.2021
Диана Андреева

Мястото на върха на световната ранглиста принадлежи на Новак Джокович вече 342 седмици. Сърбинът е номер едно в подреждането и в момента, а така ще бъде със сигурност до самия край на годината. Независимо от това, Джокович ще се завърне в игра през идните седмици, но все още не е ясно точно кога. 

Ноле е запланувал през остатъка от 2021 да покаже най-доброто от себе си, независимо от неприятното поражение на тазгодишния US Open, което го остави на крачка от сбъдването на една детска мечта и пренаписването на историята в Тура, а именно Календарен шлем. Новината за завръщанего в игра на Джокович бе съобщена от известен тенис анализатор в Twitter, който написа още,че тепърва предстои да бъде определен графика за годината на световния номер едно. 

До края на сезона ни делят едва няколко седмици, но независимо че периодът не е никак продължителен, ще ни бъдат поднесени куп емоции. Ще се състоят събитията във Антверп, Виена, Москва и Санкт Петербург, а за завършак на сезона от ATP са запланували провеждането на Мастърс турнира в Париж и една от любимите дестинации за игра на Григор Димитров - турнирът в Стокхолм.

Разбира се, както обичайно, в края на месец ноември осемте най-добри тенисисти в мъжкия тенис ще се изправят един срещу друг в италианския град Торино, като до момента в списъка с участниците фигурират имената на Новак Джокович, Даниил Медведев, Стефанос Циципас и Александър Зверев. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Потвърдено: Новак Джокович обратно в игра през идващите седмици! Диана Андреева
Теми:  
nitto atp finals | джокович | новак джокович | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook