Потвърдено: Стефанос Циципас и Паула Бадоса са най-новата тенис двойка! (видеа)

от в 20:24 на 09.06.2023
Мирела Николова

Преди няколко дни се появиха слухове за евентуална романтична връзка между Стефанос Циципас и Паула Бадоса, а днес това официално бе потвърдено от няколко видеа в един от профилите на гърка в Instagram. Въпросните клипове не бяха публикувани в личния профил на световния №5, а в акаунта, който използва, за да споделя своите опити за заснемане на професионални кадри - @stiopkyn.

От публикациите проличава, че в момента двамата са на съвместна почивка в Дубай, след като гъркът отпадна в четвъртфиналите на Ролан Гарос от Карлос Алкарас. На едно от видеата е заснета самата Бадоса, която говори по телефона и прави забавни гримаси към камерата, зад която по всичко личи, че стои гръцкият тенисист. Не след дълго пък се появи още едно видео, където испанката прави прическа на Циципас, след което го прегръща и целува. 

Първите спекулации за романтични взаимоотношения между гърка и бившата №2 се появиха, когато наблюдателни фенове забелязаха, че двамата са актуализирали своите профилни снимки в музикалната платформа Spotify с общи селфита. Също така Бадоса, която трябваше да пропусне тазгодишното Открито първенство на Франция, бе забелязана в трибуните по време на един от двубоите на Циципас в Париж, което допълнително подхрани слуховете за връзка помежду им.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Потвърдено: Стефанос Циципас и Паула Бадоса са най-новата тенис двойка! (видеа) Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | любопитно | паула бадоса | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook