Повече от тенис: Емоциите взеха връх над Федерер, докато утешаваше децата си (видео)

от в 11:01 на 24.09.2022
Калоян Соколов

Изминалата вечер предложи множество емоции на тенис феновете, които трябваше да се разделят с една от най-големите легенди в историята на играта. Швейцарецът излезе рамо до рамо с Рафаел Надал за последния мач в своята кариера и демонстрира за един последен път своята магия на корта. В крайна сметка двете тенис величия не можаха да се поздравят с победата, но това нямаше абсолютно никакво значение, а швейцарецът не можа да скрие емоциите си след края на двубоя и сълзите потекоха от очите му. Моментът беше изключително емоционален и за семейството на Маестрото, което се присъедини към него в последвалата церемония, където 20-кратният шампион можеше официално да си вземе сбогом с всички свои колеги и привърженици.

Изглежда, че децата на Федерер също много добре разбираха случващото се в този момент и заплакаха в прегръдката на своя баща, който им сподели следното през сълзи:

"Не плачете, моля ви. В момента съм щастлив, а не тъжен. Ок? Обичам ви. Всичко е наред." - успокои Маестрото своите деца, докато видимо му беше трудно трудно дори да говори.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Повече от тенис: Емоциите взеха връх над Федерер, докато утешаваше децата си (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | видео | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook