Поза или естествена реакция: Сабаленка счупи и изхвърли ракета след загубения финал

от в 13:17 на 11.09.2023
Калоян Соколов

Арина Сабаленка от днес е новата световна номер едно при дамите, но беларуската едва ли се е отдала на празненства, защото само преди два дни трябваше да изживее болезнено поражение от Коко Гоф във финала на US Open. Сабаленка имаше пълен контрол в срещата и спечели откриващата част с лекота, но оттам насетне сама призна как е позволила емоциите да вземат връх над нея и местната любимка реализира обрат, за да се поздрави с първата си "мейджър титла".

Впоследствие втората поставена не показа особено спортсменство в изказванията си след двубоя и изказа мнение, че в този мач е играла срещу самата себе си и е загубила единствено заради своите грешки, а не заради някаква добра игра от страна на своята съперничка. 

Беларуската тенисистка очевидно изпитваше много сериозни трудности да преглътне поражението и беше заснета как унищожава една от своите ракети и я изхвърля в коша за боклук, когато остава сама в съблекалнята. Това предизвика гневната реакция на Джуди Мъри, според която е проява на лош вкус да изтичат подобни кадри, имайки предвид през какъв труден момент е преминавала тогава шампионката от Аустрелиън Оупън, но изглежда всичко това се е случило със знанието на Сабаленка.

Можем да направим подобен извод, защото се появиха други снимки, на които ясно можем да видим, че тя е следвана от екип на Netflix, а именно новата номер едно е сред големите звезди във втория сезон на тенис поредицата "Break Point", който проследява живота в Тура, така че сякаш случайностите стават твърде много.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Поза или естествена реакция: Сабаленка счупи и изхвърли ракета след загубения финал Калоян Соколов
Теми:  
us open | wta | Арина Сабаленка | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook