"Поздравления за ку*ката Касаткина; Кончита не ме убивай" Андреева открадна шоуто след финала

от в 11:44 на 22.10.2024
Калоян Соколов

Мира Андреева може да е едно от новите лица в WTA Тура, но вече е сред най-обичаните състезателки в женския елит. Детето чудо на световния тенис печели симпатии не само със своя огромен талант, но и с винаги положителното си отношение към своите съперничка и неизменно широка усмивка на корта. 17-годишната Андреева също така блести със страхотно чувство за хумор, което очевидно може да показва и в най-тежките си моменти, какъвто несъмнено беше загубения финал на WTA 500 надпреварата в китайския град Нинбо.

Световната номер 17 водеше с 3:0 в решителния сет от двубоя си за титлата срещу своята сънародничка Дария Касаткина, но допусна обрат и впоследствие за тийнейджърката беше прекалено трудно за скрие емоциите си, което доведе до сълзи в нейните очи. Тогава станахме свидетели на прекрасен жест от страна на шампионката, която отиде да утеши по-младата си сънародничка и я окуражи да завърши своята реч, след като я прегърна силно.

Това чувствително подобри настроението на новата звезда в женския тенис и тя дори се пошегува с публиката как не е искала да плаче, защото така ще изглежда грозна на снимките. Шегите на Мира не спряха дотук, защото тя посвети специален пост на изминалата си седмица, този път самата Касаткина се оказа потърпевша от хапливия хумор на Андреева, с която са много близки приятелки:

"Приключвам своята 2024-та с финала в Нинбо! Поздравления на тази ку*ка, Дария Касаткина! Тя определено показа страхотен тенис! Съжалявам, Кончита (Мартинес), надявам се да не ме убиваш" - гласеше поста на най-прогресиращата тенисистка в Тура, на който настоящата номер 8 отговори с думите "Благодаря", ку*ката оценява"!


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Поздравления за ку*ката Касаткина; Кончита не ме убивай" Андреева открадна шоуто след финала Калоян Соколов
Теми:  
wta | дария касакина | забавно | любопитно | мира андреева | нинбо

Коментари





Следвайте ни в Facebook