"Правя много процедури и се надявам утре да изляза на корта": Григор говори за контузията си

от в 18:34 на 21.09.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров обнадежди своите фенове, че все пак има шанс да го видим в действие през утрешния ден, когато предстои да се състоят мачовете от последния ден на Laver Cup. Българинът даде кратко интервю на Андреа Петкович по време на мача на Карлос Алкарас срещу Бен Шелтън, който първата ни ракета изгледа от скамейката на отбора на Европа.

Припомняме ви, че вчера Григор получи сериозен физически дискомфорт в края на двубоя си с Алехандро Табийо, но стисна зъби и спечели двубоя в два сета, след което сам призна, че към момента играе страхотен тенис, не неговото тяло му създава сериозни проблеми. Изглежда все пак травмата не е чак толкова сериозна и световният номер 10 ще направи всичко възможно, за да бъде наличен за селекция на своя капитан Бьорн Борг:

"Чувствам се ок, тук съм и правя много процедури, за да се погрижа по най-добрия възможен начин за тялото си. Надявам се утре да изляза на корта и да допринеса повече за отбора. Спечелената точка срещу Табийо беше много важна за нас и за щастие не се стигна до супер тайбрек.

Просто играех точка за точка и се борех с всички възможни сили. Бях много щастлив да бъда отново на корта, като това е един от малкото мачове от началото на годината, в които наистина се чувствах изключително щастлив да бъда на корта и средата също много помага затова" - сподели нашият сънародник пред бившата топ 10 тенисистка.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Правя много процедури и се надявам утре да изляза на корта": Григор говори за контузията си Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | григор димитров | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook