Преди Sofia Open: Григор проведе съвместна тренировка с Джокович (видео)

от в 12:13 на 21.09.2022
Мирела Николова

Остава по-малко от седмица до началото на тазгодишното издание на Sofia Open, което ще се проведе в Арена "Армеец" в дните между 25 септември и 2 октомври. Без съмнение с най-голямо нетърпение очакваме завръщането на най-добрия ни тенисист Григор Димитров, който триумфира с титлата при първото си и единствено до този момент участие в българската столица през 2017 година.

Родният ни представител не е излизал на корта в официален двубой от Откритото първенство на САЩ насам и отложи завръщането си, след като оттегли заявката си за участие на тазседмичния турнир в Мец. Въпреки това нашето момче увери феновете си, че е здрав и причината за това му решение не е свързана с физическото му състояние, а с факта, че е искал да си даде по-голямо време за почивка. 

През вчерашния ден Димитров сподели кадри от фитнеса, където продължава да тренира на пълни обороти, а впоследствие се появи и видео от тренировъчното му занимание на корта в Монте Карло, където негов партньор е не кой да е, а Новак Джокович. По-късно през деня сърбинът отлетя за Лондон, където вече проведе първа тренировка преди предстоящия Laver Cup.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Преди Sofia Open: Григор проведе съвместна тренировка с Джокович (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook