Прегръдка с тежест от 46 Шлема: Джокович и Надал се поздравиха сърдечно в Париж (видео)

от в 08:39 на 26.05.2024
Калоян Соколов

Тренировъчният процес на Рафаел Надал в Париж досега върви изключително добре, като 14-кратният шампион спечели всеки един от импровизираните си мачове със Себастиан Корда, Даниил Медведев и Холгер Руне във френската столица. Самият Рафа каза, че за пръв не изпитва болка и няма физически лимити, откакто се върна обратно в Тура, а това определено са обнадеждаващи сигнали за него и изглежда, че на Александър Зверев няма да му бъде никак лесно, ако иска да отстрани най-успешния играч в историята на надпреварата.

Френската публика пък ще подкрепя Матадора с всички сили, имайки предвид как няма нито едно празно място дори на тренировъчните му занимание, както се случи и вчера. Препълненият "Сюзан Ленглен" следеше всяко едно движение на Краля на клея и атмосферата беше достойна по-скоро за двубой от крайните фази на надпреварата, макар че ставаше въпрос за обикновено спаринг сесия.

Най-любопитният момент от заниманието беше запазен за неговите последни секунди, когато Надал вече беше готов да напусне корта, защото тогава Новак Джокович се готвеше да влезе на същото съоръжение и да проведе своята дебютна тренировка в Париж. Двете живи легенди на тениса се поздравиха сърдечно и видяхме една прегръдка с тежест от 46 титли от Големия шлем, което доведе до сериозен екстаз по трибуните, а тепърва предстои да разберем дали бихме могли да наблюдаваме пореден епизод от съперничеството на двамата най-успешни тенисисти в историята, като Джокович и Надал ще трябва да достигнат до 1/2-финалите, за да изпълнят този мечтан за феновете сценарий.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Прегръдка с тежест от 46 Шлема: Джокович и Надал се поздравиха сърдечно в Париж (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | рафаел надал | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook