Пресконференцията на първите шампиони от Sofia Open 2019

от в 16:07 на 10.02.2019
В


Първите шампиони на Sofia Open 2019 са ясни, Мелцер и Мектич, които успяха да надделеят над Хсие и Рункгат със 6:2 4:6 10:2 (вижте повече).

Те заявиха, че са много щастливи да бъдат тук и припомниха как им се наложило да спасяват три поредни мачбола срещу италианците в хода на турнира, а сега били пред нас, като шампиони, а това ги правило истински доволни и горди от себе си.

Запитани дали ще играят още заедно и какви са им плановете те казаха, че не планират да си партнират пак скоро, заради голямата разлика в ранкингите на двамата, защото Мелцер няма право да участва във всички турнири от цялата верига, докато Мектич има. Все пак те казаха, че при възможност и време ще се включат на по-ниско ниво на някой от турнирите от серията АТР 250 или ATP 500 и се надяват отново да спечелят.Попитан Мелцер за това дали е доволен, че заема мястото на Пея, титулярният партньор на двойки на Мектич и участник от миналата година Александър Пея, който в момента е контузен, той заяви: „Много се радвам, че мога да заменя такъв добър приятел като Александър“.

Така шампионите приключиха с тяхното съвместно участие, поне за сега, и се оттеглиха като победители от турнира в София.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Пресконференцията на първите шампиони от Sofia Open 2019 В

Коментари

Следвайте ни в Facebook