Приемственост между поколенията: Надал поздрави Алкарас за триумфа му в Маями

от в 21:10 на 04.04.2022
Мирела Николова

Още през миналата година Карлос Алкарас направи сериозна заявка, че го очаква бляскаво бъдеще, а с триумфа си на Мастърса в Маями през вчерашния ден той за пореден път затвърди тезата на мнозина, че съвсем скоро ще бъде сред водещите фигури в тениса. С победата си над Каспър Рууд на финала 18-годишният състезател се превърна в най-младия шампион в 37-годишната история на надпреварата във Флорида, а също така и в първия испанец, вдигал трофея на Miami Open.

Последва вълна от поздравления, отправени към младока, сред които бе и това на легендарния му сънародник Рафаел Надал, който е играл 5 финала в Маями, но нито един от тях не е завършвал в негова полза. Матадора използва социалните мрежи, за да поздрави Алкарас, като също така не пропусна да отдаде значимото и на финалиста Каспър Рууд.

"Огромни поздравления, Карлито, за историческия ти триумф в Маями. Първият от многото, които следват, убеден съм! Поздравления и към Каспър Рууд за невероятния турнир и резултат! Ще се видим скоро в академията ми!", гласеше посланието на 21-кратния шампион от Шлема.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Приемственост между поколенията: Надал поздрави Алкарас за триумфа му в Маями Мирела Николова
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | маями | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook