"Приятели": Швьонтек поигра тенис с Кортни Коркс в Париж; актрисата дори спечели точка (видео)

от в 09:21 на 22.05.2024
Елеонора Александрова

Последните три седмици за Ига Швьонтек бяха едни от най-силните в кариерата на полякинята. Световната номер 1 съумя да спечели титлите в Мадрид и Рим, като стана едва третата тенисистка с подобно постижение.  Сега световната номер едно е твърдо решена да защити трофея си от Ролан Гарос, завоювайки общо за четвърти път "Купата на мускетарите" в своята кариера.

Швьонтек вече е във френската столица, където взе участие в събитие на швейцарската компания On, чийто основен спортен глобален посланик е именно полякинята. Лидерката в световната ранглиста представи екипировката, с която ще се състезава на Ролан Гарос, а специален гост беше една от любимите актриси на 4-кратната "мейджър" шампионка - Кортни Кокс, която е известна, както с ролята си на Моника Гелър в сериала "Приятели", така и с любовта си към тениса, тъй като тренира поне два пъти в седмицата.

Кулминацията на събитието дойде, когато Кокс и Швьонтек решиха да разменят няколко топки на корта, а актрисата показа, че наистина знае как да удря топката и дори спечели разиграване срещу световната номер едно, което не стана и без помощта на самата Швьонтек.

 

 The One Where @iga_swiatek Meets @CourteneyCox


A story in two parts. #DreamOn #DreamTogether pic.twitter.com/7QtKmMjfIZ

— On (@on_running) May 21, 2024


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Приятели": Швьонтек поигра тенис с Кортни Коркс в Париж; актрисата дори спечели точка (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
wta | ига швьонтек | кортни кокс | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook