Приказката на Юго Умбер продължава! Кукушкин победи Рубльов

от в 22:48 на 22.02.2019
В
Откриващия мач днес беше между Михаил Кукушкин и Андрей Рубльов. Двамата прекараха на корта едва час и пет минути преди руснакът да отстъпи с 6:4 6:1.По време на срещата през повечето време аванс имаше по-предно класираният Кукушкин. В първата част Рубльов допусна ранен пробив за 3:1, а въпреки че успя да върне брейка за 5:4, когато противникът му сервираше за сета, то руснакът се пропука в следващото си подаване и, допускайки пробив на нула, той предаде и частта.

Във втория сет Кукушкин беше доста по-категоричен, вкарвайки цели 86% от първите си сервиси. Той поведе с 5:0 след два пробива, а за да затвори мача при 5:1, му бяха необходими цели четири мачбола, като преди това той спаси и една точка за рибрейк.

Друг изключително интересен сблъсък беше този между Матиас Бачингер и сензацията на турнира Юго Умбер. Тук младият французин надделя в два сета след 6:3 6:3 за около час и 20 минути на корта и така се класира на полуфиналите на турнира.

Първата част започна равностойно, а до 4:3 никой от сервиращите не допусна пробив. Единственият по-труден гейм бе на сервис на германеца Бачингер, където именно той спаси две точки за брейк преди да си вземе подаването. Така първият пробив дойде чак в осмия гейм, където Умбер успя този път от първата си възможност да затвори сервиса на противника си, а с подаване на нула да вземе и частта.



През втория сет именно той беше и по-активният тенисист, а запазвайки и серията си без загубен гейм, поведе и с 2:0. Този аванс беше близо до това да се увеличи, след като Юго имаше цели три възможности за брейк при последвалото подаване на съперника си, но пробив нямаше. В крайна сметка до края на мача все пак имаше още един брейк, а той беше отново в полза на французина, за да може именно той да затвори и сета с 6:3.

Вижте най-интересното от мача им:



Сблъсъкът на полуфиналите между Умбер и Кукушкин ще бъде утре от 16:00, а това е и първи двубой между тези двама състезатели.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Приказката на Юго Умбер продължава! Кукушкин победи Рубльов В

Коментари





Следвайте ни в Facebook