"Приятен полет към вкъщи": Фриц удостои Риндеркнеш с най-хладния възможен поздрав (видео)

от в 07:26 на 05.07.2024
Калоян Соколов

"Атмосферата ще бъде по-спокойна от тази на Ролан Гарос през миналата година и може би няма да го видим да плаче толкова много по време на мача. Той мрънкаше през цялото време и обясняваше как публиката трябва да бъде по-тиха. Нямам нищо против него, но е в сериозна заблуда, ако мисли, че френските фенове ще му изпращат целувки" - това сподели Артур Риндеркнеш преди вчерашната си битка от втория кръг на Уимбълдън срещу Тейлър Фриц и изглежда е запалил сериозно огъня у американеца.

Припомняме ви, че двамата тенисисти се изправиха един срещу друг на миналогодишното Открито първенство на Франция, когато Риндеркнеш беше последния останал френски представител и публиката направи всичко възможно да направи атмосферата същински ад за бившия шампион в Индиън Уелс, а Фриц се превърна в същински злодей, след като не спря да провокира местните привърженици и продължи да им прави знаци да замълчат, след като елиминира техния любимец.

Очевидно Фриц е знаел много добре за изказванията на неговия съперник преди двубоя и това си пролича при поздрава на мрежата, който беше всичко друго, но не и спортсменски. Световният номер 12 се наложи с 3:1 сета над непоставения съперник и му пожела приятен полет към вкъщи, на което Риндеркнеш отвърна, че все още е в турнира на двойки, за което американеца го поздрави иронично.

"Мачът беше приключил в момента, когато видях какво е казал. Аз съм спокоен човек и не правя нищо, с което да обидя някого, така че нямам намерение да търпя човек който е решил да стреля по мен. Всичко това ми даде допълнителна мотивация за мача. Той ме попита зщо се държа по този начин с него, а аз му отговорих, че знае много добре какво е говорил преди това и няма как да бъда мил с него, след като се е отнесъл неуважително спрямо мен. Нещата не работят така - заяви впоследствие Фриц пред медиите.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Приятен полет към вкъщи": Фриц удостои Риндеркнеш с най-хладния възможен поздрав (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | артур риндеркнеш | любопитно | тейлър фриц | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook