Проблеми за Джокович, отказа се от Абу Даби заради болки в лакътя

от в 13:12 на 29.12.2017
Калоян Пламенов

Новак Джокович взе решение да се откаже от демонстративния турнир в Абу Даби заради проблеми с лакътя.

Той е поредният тенисист, който се отказва от турнира заради травма, след като това сториха още Рафаел Надал, Стан Вавринка и Милош Раонич.

"За съжаление през последните няколко дни започнах да чувствам болки в лакътя и след няколко теста с медицинския екип взехме решение, че ще бъде добре да се откажа от участие в турнира. Посъветваха ме да не рискувам и да продължа веднага с терапиите за лакътя. Много съм тъжен, защото исках много да се завърна на корта и да започна да играя официални мачове. Наслаждавах се на тренировките и на турнира в Абу Даби на който по принцип винаги играя, както и на наближаващото начало на сезона", обяви Джокович в социалните мрежи.

"Сега трябва просто да приема ситуацията и да изчакам резултатите от терапиите. Това може да повлияе както на началото на сезона, така и на целия ми турнирен план за новата година. Решението ще бъде взето през следващите няколко дни".

Според последни информации е твърде вероятно Ноле да пропусне турнира в Доха, който ще стартира през следващата седмица. 

Както е известно, Джокович бе извън корта половин година именно заради проблемите си с лакътя. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Проблеми за Джокович, отказа се от Абу Даби заради болки в лакътя Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | тенис турнир в абу даби

Коментари





Следвайте ни в Facebook