Проблеми за световния номер едно: Яник Синер отложи отпътуването си за Олимпиадата в Париж

от в 14:36 на 23.07.2024
Калоян Соколов

Италианските медии съобщават, че Яник Синер ще отложи отпътуването си за Париж, тъй като очевидно не е в оптимално здравословно състояние. Тенисистът е тормозен от треска през последните дни и вероятно е развил някаква вирусна инфекция, което му пречи да тренира. Световният номер едно трябваше днес вече да бъде във френската столица, където в събота ще стартира олимпийския тенис турнир, но плановете му са се променили и той ще пристигне в четвъртък, когато ще бъде церемонията по тегленето на жребия.

Припомняме ви, че на италианеца му се виеше свят в голяма част от мача му срещу Даниил Медведев на Уимбълдън и той дори прибягна до медицински таймаут извън корта, а Медведев се възползва от проблемите на своя съперник и го надигра в пет сета.

Впоследствие Синер реши да се оттегли от надпреварата в Бощад, за да се възстанови напълно и отиде на почивка в Сиция със своята любима Ана Калинская, но явно ефект от това не е имало и изглежда, че съществува сериозна опасност да не видим първата ракета на света в оптимална форма на кортовете на Ролан Гарос, където той планира да играе, както на сингъл, така и на двойки заедно с Лоренцо Музети.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Проблеми за световния номер едно: Яник Синер отложи отпътуването си за Олимпиадата в Париж Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | париж 2024 | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook