Програма: Григор Димитров излиза в четвъртък в битка за място на 1/4-финалите в Куинс

от в 18:37 на 21.06.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров ще излезе през утрешния ден в опит да се класира за своя четвърти 1/4-финал от началото на сезона. Българинът реши да стартира участието си на надпреварата в Куинс от квалификациите, за да натрупа повече двубои на трева и досега това решение се оказва напълно резонно, защото първата ни ракета изглежда в страхотна форма на най-старата тенис настилка и досега е записал три последователни двусетови победи на турнира, като дори не е допускал пробив.

Следващото изпитание пред него пък е мач с най-висококласирания южноамериканец към момента, а именно Франсиско Серундоло. Аржентинецът се намира на върховото си 19-то място в световната ранглиста и изпрати страхотен клей сезон, достигайки до 1/4-финалите в Барселона и Рим, а впоследствие беше на само две точки от това да отстрани Холгер Руне и да се класира за финалната осмица на Ролан Гарос.

Трябва обаче да отбележим, че Серундоло се чувства най-комфортно именно на червени кортове, докато на трева беше записвал едва една победа от общо четири двубоя пред началото на настоящата седмица. Все пак осмият поставен не може да бъде подценяван, защото вече взе скалпа на Томи Пол и показа, че има своите оръжия и на най-бързото възможно покритие. Срещата между Димитров и Серундоло е насрочена под номер четири в програмата на централния корт и ще стартира не преди 18:30 часа българско време, а вие отново бихте могли да я наблюдавате на традиционните линкове в Tennis.bg!

Централен корт (начало 14:00 часа):

1. Алекс де Минор - Диего Шварцман

2. Адриан Манарино - Тейлър Фриц

3. Карлос Алкарас - Иржи Лехечка

4. Григор Димитров - Франсиско Серундоло


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма: Григор Димитров излиза в четвъртък в битка за място на 1/4-финалите в Куинс Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | бен шелтън | григор димитров | куинс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook