Програма: Медведев срещу Мъри в битка за трофея в Доха; полуфинали в Марсилия и Рио

от в 07:40 на 25.02.2023
Мирела Николова

През настоящата седмица имаме удоволствието да наблюдаваме немалък брой първокачествени мачове с участието на част от топ състезателите в елита на световния мъжки тенис, а с настъпването на уикенда е време да се състоят и заключителните срещи на всеки от турнирите в Доха, Марсилия и Рио де Жанейро.

Без съмнение гвоздеят в днешната програма се очертава да бъде финалният сблъсък в АТР 250 надпреварата в Доха, който ще противопостави един срещу друг Даниил Медведев и Анди Мъри. Въпросният двубой обещава да бъде изключително зрелищен, като се има предвид, че през миналата седмица руснакът триумфира с титлата в Ротердам, а от своя страна, трикратният шампион от Шлема достигна до финала, надделявайки в драматични битки, след като спаси общо 8 мачбола по пътя си. 

Досега Медведев и Мъри имат общо две изиграни срещи помежду си, като всяка една от тях е завършвала с успех за световния №8, който дори няма загубен сет срещу днешния си противник.

Програмата в Доха:

1. Даниил Медведев - Анди Мъри (начало 17:00 часа)

Днес предстои да бъде оформен и финалът в Марсилия, където трима от четиримата полуфиналисти са непоставени играчи. В първия двубой за деня един срещу друг ще излязат топ поставеният Хуберт Хуркач и световният №50 Александър Бублик, който в четвъртфиналната фаза спря най-добрия ни тенисист Григор Димитров. След края на тяхната среща пък корта ще превземат 18-годишната сензация Артур Фис и местният представител Бенжамен Бонзи.

Програмата в Марсилия:

1. Хуберт Хуркач - Александър Бублик (не преди 15:30 часа)

2. Бенжамен Бонзи - Артур Фис (не преди 17:00 часа)

Денят ще бъде закрит от полуфиналите в Рио де Жанейро, където своето място в сблъсъка за титлата ще търсят двамата финалисти от миналата седмица в Буенос Айрес - Карлос Алкарас и Камерън Нори. Техни съперници ще бъдат съответно тръгналият от квалификациите Николас Джари (№139) и Бернабе Сапата Мирайес (№63).

Програмата в Рио де Жанейро:

1. Бернабе Сапата Мирайес - Камерън Нори (не преди 22:00 часа)

2. Карлос Алкарас - Николас Джари (не преди 22:30 часа)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма: Медведев срещу Мъри в битка за трофея в Доха; полуфинали в Марсилия и Рио Мирела Николова
Теми:  
atp | анди мъри | даниил медведев | доха | карлос алкарас | марсилия | програма | рио де жанейро

Коментари





Следвайте ни в Facebook