Програма за финала в Маями: Даниил Медведев и Яник Синер решават съдбата на трофея

от в 13:03 на 02.04.2023
Калоян Соколов

Времето за финалния сблъсък на Мастърса в Маями дойде. Днес ще разбрем кой измежду Даниил Медведев и Яник Синер ще грабне трофея на надпреварата във Флорида, наследявайки Карлос Алкарас на трона. Именно италианецът надигра световния номер едно в полуфиналите, като по този начин прекъсна серията му от 10 поредни победи и го спря по пътя му към постигането на "Слънчев дубъл". Днес пък Синер ще трябва да прекъсне една далеч по-лична негативна поредица, защото досега е допускал поражения и в петте си срещи с Медведев, от когото за последно загуби в сблъсъка за титлата на тазгодишния турнир в Ротердам.

Самият Медведев е в меко казано впечатляваща форма, печелейки 23 от последните си 24 двубоя и му предстои да излезе за своя пет пореден финал през годината. Десетият поставен обаче почти не отстъпва на тези показатели и в хода на сезона никога не е губил по-рано от четвъртфиналната фаза на дадено състезание и освен това се противопостави сериозно на руснака при последния им мач, така че не можем да обособим ярко изразен фаворит.

Битката за титлата в Маями ще стартира тази вечер от 20:00 часа българско време, а вие по традиция бихте могли да я проследите в реално време, ако се възползвате от безплатните линкове на нашия сайт.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за финала в Маями: Даниил Медведев и Яник Синер решават съдбата на трофея Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | маями | програма | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook