Програма за неделя: Григор излиза в опит да спре Синер и да изравни рекорда си в Маями

от в 01:13 на 26.03.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров ще изиграе утре вечер двубоя си от третия кръг на Мастърса в Маями. Българинът вчера прекъсна серията си от две поредни поражения и изглежда преодолял травмата, която го принуди да се откаже в Индиън Уелс, съдейки по изключително агресивната му игра и цели 23 направени аса, които го изведоха до успех на старта над Ян-Ленард Щруф.

Сега обаче изпитанието през родния представител е далеч по-сериозно, защото той ще премери сили с десетия поставен Яник Синер, който през този сезон се намира в невероятна форма и може да се похвали със спечелването на една титла и достигането на още един финал. През миналата седмица пък италианецът се класира за финалната четворка в Индиън Уелс, като в хода на турнира отстрани миналогодишния шампион Тейлър Фриц и определено е един от състезателите в най-добра моментна форма.

Любопитното е, че Григор е спечелил единствената си досегашна среща с младока, само че тя датира от Мастърса в Рим през 2019-та, когато Синер се намираше на 81-во място в световната ранглиста и беше още тийнейджър. Сблъсъкът между Димитров и южнотиролеца е поставен под номер пет в програмата на корт Grandstand и ще започне не преди 02:00 часа българско време. Вие пък отново ще може да го проследите на обичайните линкове в нашия сайт, а за нас оставя да се надяваме, че нашият сънародник ще намери сили да достигне за трети път през кариерата си до осминафиналите във Флорида.

Пълна програма за корт (започват не преди 18:00 часа)

1. Алехандро Давидович Фокина - Томи Пол

2. Белинда Бенчич - Еатерина Александрова (не преди 20:00 часа)

3. Петра Квитова - Дона Векич

4. Барбора Крейчикова - Мадисън Кийс

5. Григор Димитров - Яник Синер (не преди 02:00 часа)

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за неделя: Григор излиза в опит да спре Синер и да изравни рекорда си в Маями Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | маями | програма | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook