Програма за неделя: Ясен е началният час на финалния сблъсък в Торонто!

от в 13:48 на 14.08.2022
Мирела Николова

Първата WTA 1000 надпревара, която е част от US Open сериите, вече е в заключителната си фаза и днес предстои да стане ясна съдбата на титлата при дамите, а главните действащи лица във финалната битка ще бъдат поставената под №15 Симона Халеп и световната №24 Беатрис Хадад Мая.

До този момент двете тенисистки са се изправяли една срещу друга общо три пъти, като в два от случаите победителка е излизала румънката. Друг факт, който накланя везните в нейна полза, е това, че тя е двукратна шампионка от турнира в миналото и същевременно има далеч по-сериозен опит от съперничката си, тъй като е била част от 17 WTA 1000 финала, докато за бразилката това ще бъде дебютна поява в толкова напреднал етап на надпревара от подобна категория.

Като фаворит в сблъсъка влиза бившата водачка в световната ранглиста, но това далеч не може да бъде гаранция за успех, имайки предвид, че Хадад Мая демонстрира впечатляваща игра в хода на цялата седмица и дори отстрани действащата №1 Ига Швьонтек по пътя към финала. Предстоящата среща се очаква да стартира в 20:30 часа българско време, като вие отново ще имате възможност да я наблюдавате на някой от линковете в Tennis.bg.

Програмата за неделя в Торонто:

Централен корт (начало 20:30 часа):

1. Беатрис Хадад Мая - Симона Халеп

2. Кори Гоф/Джесика Пегула - Никол Меличар-Мартинес/Елън Перес

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за неделя: Ясен е началният час на финалния сблъсък в Торонто! Мирела Николова
Теми:  
wta | беатрис хадад мая | програма | симона халеп | торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook