Програма за петък: Джокович срещу Медведев, Циципас и Рубльов решават последния 1/2-финалист

от в 20:09 на 17.11.2022
Мирела Николова

Намираме се на крачка от заключителните етапи на тазгодишното издание на Финалния Мастърс в Торино, който събира на едно място най-добрите осем състезатели за изминалия сезон. Вече имаме двама сигурни полуфиналисти в лицето на Новак Джокович и Каспър Рууд, като по-късно днес предстои да стане ясен и третият участник във финалната четворка, който ще бъде определен от срещата между Феликс Оже-Алиасим и Тейлър Фриц.

През утрешния ден пък ни предстои да разберем и името на последния тенисист, който ще получи правото да участва в полуфиналите. Двамата, които ще излязат в пряк сблъсък за място сред най-добрите четирима, са шампионът от 2019-а година Стефанос Циципас и руснакът Андрей Рубльов. До този момент те са се изправяли един срещу друг общо 10 пъти, като балансът в преките им двубои е в полза на гърка, който има предимство от 6:4 победи. 

В другия мач, който ще бъде част от дневната сесия, сили ще премерят двамата бивши шампиони в надпреварата Новак Джокович и Даниил Медведев. Изходът от срещата обаче по никакъв начин няма да повлияе на крайното класиране в групата, тъй като сърбинът вече има гарантирано място в полуфиналите, докато Медведев не разполага с никакъв шанс да продължи напред в турнира дори ако спечели въпросната битка.

Програма за Ден 6 в Торино (начало 12:30 часа):

1. Уесли Кулхоф/Нийл Скупски - Иван Додиг/Остин Крайчек

2. Даниил Медведев - Новак Джокович (не преди 15:00 часа)

3. Никола Мектич/Мате Павич - Танаси Кокинакис/Ник Кирьос (не преди 19:30 часа)

4. Стефанос Циципас - Андрей Рубльов (не преди 22:00 часа) 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за петък: Джокович срещу Медведев, Циципас и Рубльов решават последния 1/2-финалист Мирела Николова
Теми:  
atp | nitto atp finals turin | андрей рубльов | даниил медведев | новак джокович | програма | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook