Програма за петък: Ясен е началният час на сблъсъка между Григор и Алкарас в Куинс!

от в 22:35 на 22.06.2023
Мирела Николова

Григор Димитров не спира да впечатлява с изявите си на тревните кортове в Куинс и през днешния ден изнесе поредния си тенис рецитал, за да намери място в четвъртфиналната фаза на надпреварата без нито един загубен сет по пътя си. Там обаче го очаква далеч по-сериозно препятствие в лицето на световния №2 и топ поставен в схемата на турнира Карлос Алкарас.

Макар и да не може да се похвали със сериозен опит върху зеленото покритие, то през настоящата седмица испанецът демонстрира непрекъснат прогрес в представянето си на трева. Същевременно не бива да подценяваме и формата, в която се намира 20-годишният тенисист от началото на този сезон, в хода на който има цели 37 успеха срещу едва 4 загуби. 

Утрешният сблъсък между Димитров и Алкарас ще бъде трети в историята на тяхното съперничество и втори в рамките на два месеца. В края на април двамата се изправиха един срещу друг в третия етап на Мастърс надпреварата в Мадрид, където най-добрият ни тенисист бе надигран в последователни части. Първата им среща пък датира от края на миналия сезон, когато на Мастърса в Париж испанецът не остави шансове на нашия сънародник и отново наложи волята си в два сета.

Предстоящият двубой е поставен под номер четири в програмата за петък на централния корт и ще стартира веднага след края на сблъсъка между Себастиан Корда и Камерън Нори. Това означава, че началото му се очаква да бъде поставено не преди 18:30 часа българско време, като вие ще имате възможност да го наблюдавате на живо на обичайните линкове в Tennis.bg.

Централен корт (начало 14:00 часа):

1. Алекс де Минор - Адриан Манарино

2. Лоренцо Музети - Холгер Руне

3. Себастиан Корда - Камерън Нори

4. Григор Димитров - Карлос Алкарас

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за петък: Ясен е началният час на сблъсъка между Григор и Алкарас в Куинс! Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | карлос алкарас | куинс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook