Програма за петък: Надал - Зверев и Рууд - Чилич оформят финала на Ролан Гарос!

от в 00:53 на 03.06.2022
Мирела Николова

Тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция вече се намира в заключителната си фаза, като след седмица и половина на ожесточени битки и множество изненади бяха определени четирите най-добри тенисисти в хода на надпреварата, които днес ще излязат в търсене на място на финала.

Първи на корта ще видим един срещу друг Рафаел Надал и Александър Зверев, които имат девет изиграни срещи помежду си до този момент, като в шест от тях победата е била на страната на Матадора. В предходния етап те надвиха други двама от големите фаворити за титлата в лицето на Новак Джокович и Карлос Алкарас, което е достатъчен атестат за формата, в която се намират.

Веднага след края на този сблъсък корт "Филип Шатрие" ще приветства Каспър Рууд и Марин Чилич, които ще излъчат втория финалист през този сезон. Хърватинът е значително по-опитният от двамата в полуфиналната фаза на турнир от Шлема, след като е достигал до финалното каре на всяка една "мейджър" надпревара, докато за неговия съперник това ще бъде дебют в подобен етап.

Програма за Ден 13 в Париж:

Корт "Филип Шатрие" (начало 13:00 часа):

1. мач на двойки

2. Рафаел Надал - Александър Зверев (не преди 15:45 часа)

3. Каспър Рууд - Марин Чилич


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за петък: Надал - Зверев и Рууд - Чилич оформят финала на Ролан Гарос! Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | каспър рууд | марин чилич | програма | рафаел надал | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook