Програма за понеделник: Григор Димитров открива участието си в Монте Карло

от в 18:21 на 09.04.2023
Мирела Николова

Началото на сезона на червена настилка вече бе поставено, а в понеделник най-добрият ни тенисист Григор Димитров предстои да изиграе първия си двубой на клей за годината. Това ще бъде откриващата му среща в двойковата надпревара на Мастърса в Монте Карло, където родният ни представител ще си партнира със световния №12 Хуберт Хуркач.

Жребият за турнира отреди българо-полският тандем да стартира участието си срещу Стефанос и Петрос Циципас. Димитров и Хуркач веднъж вече обединиха сили по време на Мастърса в Индиън Уелс преди месец, където на старта записаха престижен успех над вторите поставени Раджийв Рам и Джо Солсбъри, но се отказаха от по-нататъшно участие заради контузията в коляното на нашето момче. Гръцкото дуо също не може да се похвали с особени успехи на двойки, тъй като двамата братя са спечелили едва 6 от своите 22 изиграни мача заедно.

Предстоящият сблъсък между Димитров/Хуркач и Циципас/Циципас е поставен под номер три в програмата на корт №2 за понеделник. Очакваното му начало е не преди 15:00 часа българско време, а вие ще имате възможност да наблюдавате пряко изявите на родния ни тенисист на обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт №2 (начало 12:00 часа):

1. Бенжамен Бонзи - Бернабе Сапата Мирайес

2. Ян-Ленард Щруф - Алберт Рамос Виньолас

3. Григор Димитров/Хуберт Хуркач - Стефанос Циципас/Петрос Циципас

4. Юго Нис/Ян Желински - Иван Додиг/Остин Крайчек

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за понеделник: Григор Димитров открива участието си в Монте Карло Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | монте карло | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook